NYHETSBREV

Sesongen 2015/16

20.10.201518:30 Bodø Golfsenter

Vi er i gang med en ny sesong på Bodø Golfsenter. Og ønsker alle gamle og nye kunder velkommene.

Vi har endel informasjon som er viktig å være oppdatert på.PRISØKNING:

Etter 3 år med røde tall er vi nødt til å legge inn en liten prisøkning på simulatortimer fra 1.november.Nye veiledende priser er kr. 275 / 350,- på henholdsvis  formiddag/ ettermiddag-helgAvtalepriser for medlemmer av klubbene i Bodø vil bli kr. 225/ 275 for formiddag/ettermiddag -helg. Vi kjører kampanje på gamle priser ut oktober.

BOOKING OG BRUK AV SIMULATORENE:

Alt spill i simulatorene skal i år være booket eller registret på andre måter i vårt bookingsystem.Her er kun unntak ved egen særskilte avtaler. Simulatortimene starter på hele timer og  har varighet av 1 time.Om noen bruker simulatorene ut over tid som er booket, skal det betales for ny time, eller gjøres avtale om forlenget tid, såfremst timen etter er ledig. Det betyr ikke,  at det ikke finnes fleksibilitet. Har du booket time så kan du selvfølgelig starte timen noen minutter før, eller spille noen minutter lengre om det er ledig. Men om vi oppdager personer som spiller uten å ha booket time, eller spiller urimelig lenge ut over det som er booket, vil vi det i første omgang bli gitt gult kort, uten at vi tror det vil bli nødvendig.

TURNERING:

Vi oppfordrer alle golfere i Bodø til å stille lag i vinterens match lagturnering. Alt som trenges er at dere går sammen 4-5 stykker og melder dere på via vår hjemmeside. Det spilles 1 match i uken med 2 spillere på laget. Turneringsinfo finner dere på vår hjemmeside. Det kan stille rene herre eller damelag, eler begge kjønn på samme lag. Vi vurderer en egen turnering for damene, men da må vi ha minimum 8 lag.
Vi kjører også en stableford turnering som spilles på formiddager. Info under fanen: Turneringer 

GOLFSKAP:

Det er bygd 16 nye golfskap, og vi har totalt 32 skap for utleie til oppbevaring av golfbager.De som ikke står på venteliste bees derfor ta kontak om de ønsker å leie skap for sesongen.
Vi sender ut faktura for skapen til dere som ikke har betalt. Leie for sesongen er kr. 900,-
Vi har i dag bare 4 ledige skap.
NB: De som  har oppbevart golfbager på sentert utenfor golfskapene må hente disse.

Med hilsen Bodø Golfsenter