L

w

LA MANGA CLUB

17.02.202009:40 Remi Magne Larsen

Fantastisk anlegg rett ved La Manga

Elsker du sport? Elsker du å slappe av? Elsker du familien? Elsker du jobben? Uansett hva du elsker her i livet, La Manga Club er plassen! La Manga Club er ideelt plassert på den sydøstre spissen av Spania, omgitt av vakre fjelltopper og det intenst blå Middelhavet.
La Manga Club (som i areal er like stort som 3 ganger Monaco: 560 hektar) ligger i Murcia-regionen, kun 10 minutters biltur fra den historiske havnebyen Cartagena, samtidig som det er kort vei til de to flyplassene Corvera (RMU) og Alicante (ALC). Byggingen av resorten startet allerede i 1972 og takket være over 45 års kontinuerlig investering i området, og med det for øyet fra starten av, å være en Resort utover det vanlige kan vi idag med glede konstatere at La Manga Club fremdeles er minst like populært, noe som vises gjennom de mange utmerkelsene resorten mottatt og blir år etter år nominert til Today's Golfer Travel Awards som Beste golfbane og beste hotell/resort i Spania. La Manga Club er bygget opp i ulike faser og har mange forskjellige boligområder. Alle områdene kjennetegnes av sin spesielle karakteristikk, atmosfære og service. Nesten som små landsbyer inne på resorten danner de ulike "communities", alle med egen President som representerer området, og hjelper til å håndtere administrative oppgaver for beboerne. Det finnes over 2.300 boliger på La Manga Club. Det er fremdeles nykonstruksjon i området, som passer for alle aldre og lever året rundt. Det er en fin miks av fastboende og ferierende og her finner du alt fra mindre leiligheter og villaer til store, meget luksuriøse eiendommer.

For hvem?

  • Alle aldre
  • Rikelig med aktiviteter, mye rettet mot sport
  • Mange restauranter og barer inne på resorten
  • 3 stk. 18-hulls golfbaner inne på resorten, dessuten et 10-talls innen en radius på 60 minutter med bil
  • 28 tennisbaner
  • SPA

Kontakt oss for å få informasjon om våre prosjekt på La Manga Club: tomter - bygge bolig - brukt:
e-mail:
 tom@wop.no
tel: +34 690 069 719

Las Acacias
Las Acacias

Prosjektet Las Acacias på La Manga Club er det noe større naboprosjektet til Las Buganvillas/Las Mimosas, også sentralt plassert i forhold til aktiviteter, restauranter og butikker. Totalt 29 tomter i privat community i størrelsen 500-750 m2 med mulighet til å konstruere villaer opp til 250 m2 (de fleste velger 160-200 m2). Privat parkering, hage og privat svømmebasseng. Tilgang til alle fasiliteter på resorten. Byggestart var i 2018. Flere solgt.

Les mer: /costa-calida/la-manga-club/las-acacias/

Golfbanene på La Manga Club
Golfbanene på La Manga Club

Hver av de tre 18-hulls mesterskapsgolfbanene på La Manga Club er designet for å tilby deg en unik utfordring. Spill i forskjellig terreng i varierte, men alltid vakre og rolige omgivelser, hver av dem kun en "kort putt" fra din bolig.

Les mer: /costa-calida/la-manga-club/golfbanene-pa-la-manga-club/