Historikk

Kort historikk om Bodø Golfsenter

08.03.201614:47 Roar Grønmo

Bodø har lenge hatt et godt golfmiljø, men sesongen er kort og vinteren både mørk og lang.

Dette ga grobunn for få igang et golfsenter. Friskhuset hadde en simulator og på bowlinghallen hadde de også en simulator. Men noe særlig miljø ble det ikke.

Høsten 2011 stod Bodø golfsenter ferdig. Et stort og fint lokale med to simultore i Jordbruksveien. Miljøet tok seg opp og flere og flere så muligheten til å spille hele året. Etterhvert ønsket vi å komme oss nærmere sentrum for å knytte bånd med næringslivet der. Vi fant et passende lokale i kjelleren til Bohus og flyttingen ble et faktum 2017.

2019 begynte Thomas Svendsen som daglig leder og han skaffet raskt flere sponsorer. 2019 ble første regnskapsår som gikk i pluss. 

2020 ble det største året for oss. Vi gikk til innkjøp av to stk Trackman simulatore, med nye cage og alt innhold. Nesten 1 mill ble satset fra eierne. Nå har vi solgt over 110 medlemskap/ fritt spill avtaler.

I 2021 kjøpte vi Trackman nr. 3.

BGS gikk også til det steget å investere i en leilighet i Villamartin, Spania. Ca. 50 min kjøring sør fra Alicante flyplass finner dere vår leilighet med to soverom og fem sengeplasser. Midt i et golfparadis. Seks ulike baner innenfor 15 min kjøring. Fantastisk.

I tillegg har vi har 54 golfskap for oppbevaring av bag, sko og klær. Det selges kioskvarer, hansker og baller.

I 2020 ble BGS også leverandør av Ping, Puma, Cobra, Titlesit og Taylormade golfutstyr. BGS kjører fitting timer og selger utstyr i alle prisklasser.

Lokalet leies av og til ut til bedrifter som har ulike arrangementer her

Bodø golfsenter har hatt flere eiere gjennom disse årene. Per 2021 er det Roar Tymi Grønmo, Thomas Svendsen, Axel Lidahl, Ole Gunnar Danemark og Michal Mlynarczyk som står som eiere.