Våre Partnere

Våre Partnere
12.10.201613:46 Roar Grønmo

Bodø golfsenter jobber kontinuerlig for å skaffe gode samarbeidsavtaler. 
Ta kontakt for et godt samarbeid.

Disse samarbeider vi med i år. Bruk gjerne disse som støtter opp om lokal idrett.

http://lystpa.no/

På LystPå kan man bestille en kokk som kommer hjem til dere å fikser en nydelig treretters middag!
Årets hovedsponsor til Vintertouren.

http://www.ohma-asian.no/

Kulturkvartalet i Bodø er noe man burde få med seg, men hvordan bedre nyte det, enn med litt mat? Er du i form for asiatisk, er OHMA et stålsikkert valg.

http://vippesalongen.no

Vippesalongen holder til i Sambogården midt i sentrum av Bodø by. Vi åpnet dørene i november 2017 og har siden den gang jobbet hardt for å være best på vippe extensions. Høy kompetanse og konkurransedyktige priser er viktig for oss. Vi tilbyr en rekke behandlinger: vippe extensions, spraytan, microblading, vipper og bryn, voksing, vippeløft og tannbleking.

https://bodoenergi.no/

Bodø Energi AS er morselskap i konsernet Bodø Energi. Selskapet har hovedkontor i Bodø og er 100 % eid av Bodø Kommune. Selskapet utøver eierskap i datterselskaper og har også mindre eierposter i andre selskap. Videre leverer selskapet stabstjenester til datterselskapene. Bodø Energi jobber for kontinuerlig å effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og sin eier.

Gjennom deltakelse i konkrete prosjekter ønsker Bodø Energi å bidra til utvikling av Bodø og omegn.

https://bobrann.no/

Bodø Brann & Flåteservice AS har egne lokaler i Bodø Næringspark B2 på "Leira" Bodø. Bedriften har siden etableringen i 1991, spesialisert seg på service av Brann- og redningsutstyr både mot landbasert virksomhet og maritim virksomhet. Vi driver også service av brannutstyr i det private markedet.

https://alfatrening.no/

Vi står klare for å ta i mot deg som medlem hos oss. Enten du ønsker prøvetime, hoppe rett i det eller har andre spørsmål ser vi fram til å få kontakt fra deg. Har du spesielle behov eller ønsker som en av våre dyktige personlige trenere kan hjelpe deg med, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en prat.

https://www.sulland.no/bodo

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland Gruppen. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted. Vi er med deg hele veien!

http://egon.no

Egon Restaurant i Bodø ligger midt på promenaden ved småbåthavnen i sentrum. Med store vinduer kan en sitte på Egon med full utsikt til det som skjer på utsiden, både på promenaden og i småbåthavnen.

http://restaurantbjork.no/

Er grillmat på verdensklassenivå og italiensk pizza noe for deg? Da anbefales du et besøk innom Restaurant Bjørk i hjertet av Bodø.

https://www.gulating.net/bodo

I Glasshuset finner du Gulating Ølutsalg med godt over 400 sorter øl fra både inn- & utland.
Butikksjef Stian og kjøpmann Tom står til deres disposisjon om hjelpen skulle trenges.
Vi har også Growler station, bryggeutstyr for bryggern, brus, snacks og andre herligheter.
Dere er hjertelig velkomne til en hyggelig prat og en god handel.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox