w

Kjære seniorgolfer

Vi ønsker velkommen til en ny flott sesong med simulatorgolf.
Sesongen i år er en måned lengre enn i fjor, og senteret er nå åpent for booking og spill. Onsdag 11. oktober har vi bemannet senteret fra 20:00 til 22:00 slik at de som ønsker det kan komme og kjøpe spillerett og golfskap. Vi holder åpent frem til banene på Myklebostad og Ilstad åpner, og litt til.

09.10.201719:40 Roar Grønmo

Spillerett

Fritt spill koster i år 3000,- inkl gratis kaffe. Alle som spiller må ha spillerett. Dersom en eller flere ikke har spillerett, betales timen som normalt. Prisen er økt med 500,- i fra forrige sesong. Dette pga av sesongen er en måned lengre og at vi underpriset oss litt. Vi ønsker at hver person booker maks to timer om gangen.

Golfskap

Det koster 1000,- per sesong for golfskap. Da kan bag, køller, sko mm oppbevares i låsbare skap på senteret. De som hadde skap i fjor har førsterett på samme skap i år. Betalingsfrist for å få samme skap i år er 1. nov.

I år blir det seniorturnering.
I løpet av sesongen blir det lagt ut minimum 10 ulike baner. Disse kan dere spille så mange ganger dere ønsker og levere inn beste resultat innen hver frist, med signatur av markør. Spilleform er Stableford 70 %. To uker før finalespillet velges dine syv beste resultat/baner og dette danner grunnlaget for sluttspillet.
12. og 13. mars spilles sluttspillet for de seks beste.
Påmeldingsavgift er 300,- og alle resultater legges ut på hjemmesiden vår.

Merk: Det blir egen dameturnering i samme format. Man kan selvfølgelig være med i begge turneringene.

Kaffe

Alle med spillerett har inkludert gratis kaffe. De første som kommer hver morgen setter på en ny kanne. Filter ligger i nederste skuff og kaffe står ved trakter. Bruk 7 toppede skjeer og fyll litermålet opp til den svarte streken. Da blir det nydelig kaffe.

Vi ønsker alle lykke til med vinterens herlige golfdager på Bodø golfsenter.