Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Om Bodø Golfsenter

BGS

Bodø Golfsenter as startet i 2011. Senteret har flyttet tre ganger, og har hele tiden utviklet både lokalet og simulatorer. I dag er vi lokasert i den nye Molobyen, og jobber sammen med Molobyen utvilking for å gjøre området mer attraktivt. 

BGS har investert i fem stk Trackman simulatorer, noe som regnes som det beste i verden innen simulatorgolf. Bodø Golfsenter driver også Bodø Padel som ligger vegg i vegg.

Her kan du lese mer om Padel.

 

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå