Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Våre Partnere

For Bodø golfsenter og Bodø Padel er det helt avgjørende at vi har gode samarbeidspartnere. Nedenfor er en kort presentasjon av de som gjør det mulig å drifte våre to sentre.

Samarbeidspartnere

Bodø golfsenter jobber kontinuerlig for å skaffe gode samarbeidsavtaler.
Ta kontakt for et godt samarbeid.

Disse samarbeider vi med i år. Bruk gjerne disse som støtter opp om lokal idrett.

 

Kvarøy Fiskeoppdrett: 

VÅRE FORETNINGSIDE

– å tilby laks med svært høy kvalitet uten at det går ut over verken miljøet eller fiskens velferd.

kvaroyfiskeoppdrett.no/

Bodø Energi 

bodoenergi.no/

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet. Selskapet er 100 prosent eid av Bodø Kommune og alt av overskudd går tilbake til lokalsamfunnet. Bodø Energi Kraftsalg tilbyr konkurransedyktige strømavtaler og produkter som reduserer ditt strømforbruk. Kunder av Bodø Energi Kraftsalg får tilgang til eksklusive tilbud og arrangementer i nærmiljøet.

Gjennom deltakelse i konkrete prosjekter ønsker Bodø Energi å bidra til utvikling av Bodø og omegn.

Quality Hotel™ Ramsalt

Besøk oss her
Bodø, Norge

I Bodøs nyeste bydel, like ved jernbanestasjon og bypromenade, ligger Quality Hotel Ramsalt. Nyt utsikten over sjøkanten fra The Social Bar & Bistro. Med inspirerende fasiliteter ligger alt til rette for å utforske by og storslått natur.

Coca Cola Norge
Mennesker i fokus
Vi mener at en mangfoldig, rettferdig og inkluderende arbeidsplass gjør oss sterkere som selskap, gjør oss i stand til å skape en bedre felles fremtid for ansatte og lokalsamfunn, styrker tilgangen til like muligheter og skaper tilhørighet på arbeidsplasser og i samfunnet. 

Vi har lenge vært klar over at styrken til virksomheten vår er helt avhengig av lokalsamfunnene vi med stolthet deltar i. Foruten våre egne ansatte jobber vi også for å påvirke livet til forbrukere, kunder og lokalsamfunn over hele verden. 

https://www.coca-cola.com/no/no

Sulland Bodø 

www.sulland.no/bodo

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland Gruppen. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted. Vi er med deg hele veien!

Salong Vel

www.salongvel.no/

Salong Vel holder til midt i sentrum av Bodø by. Vi åpnet dørene i Juni 2022 se Vi tilbyr hudpleie, vippe extensions, vippeløft, fotpleie, bryn

Molobyen

molobyen.no/

Her skal vi utvikle moderne boliger og et bærekraftig bygulv. Molobyen blir hjemstedet for deg som både ønsker å bo tett på natur og med nærhet til bylivets opplevelser.

Bodø er en by med et rikt kulturliv og en spennende kulturarv. I Molobyen skal det dannes rom for å investere, skape og ta mer direkte del i byens unike kultur. Gjennom utsmykking, gatekunst, arrangementer og kunstinstallasjoner, vil vi skape et levende byrom som blomstrer også i mørketiden. Arbeidet går ut på å synliggjøre områdets unike historie og Molobyens nye karakter.

Det skal utvikles sosiale og lune byrom med torg og møblement som gir rom for at alle får mulighet til å delta på fysiske, kulturelle og sosiale arrangementer. Molobyens beliggenhet er helt unik med åpen sikt ut mot havet i sørvest og tett på Bodøs mest urbane smakebiter nordøst for tomten. Her befinner du deg tett på absolutt alt hva 5-minutters byen Bodø kan tilby.

Boligene vil plasseres tett på blant annet et stort parkområde, barnehage, lekeplass, spisesteder, by-strand, fotballbane, kulturscene og en befriende havutsikt. Fiske, padle, sykle, dykke og seile er noe av hva naturen her inviterer til. De litt mer eventyrlystne kan ta frem kite-surfing brettet etter jobb eller is-bade før morgenkaffen.

Proaktiv Eiendomsmegler Bodø


Lokalkjente eiendomsmeglere i Bodø og omegn. Meglere med høy kompetanse og lang erfaring. Vi legger den beste strategien for å få solgt din eiendom til best pris!

proaktiv.no/eiendomsmegler/bod%C3%B8

 Orkla ASA
er et ledende industrielt investeringsselskap. Rammen for virksomheten er merkevarer og forbrukerorienterte selskaper. Orkla har i dag 12 porteføljeselskaper.
 
Orkla har en langsiktig og industriell tilnærming til porteføljeselskapene. Vi investerer i selskaper der vi kan bidra til ytterligere verdiskaping gjennom vår kompetanse, forbrukerinnsikt og erfaring med å utvikle ledende merkevarer.

Nordasfalt.

Nordasfalt er en viktig bidragsyter i det lokale idrettsmiljøet i Bodø og omegn. og har gjort dette gjennom flere ti år. 

De støtter en haug med prosjekter, blant annet Salten golfklubb og Bodø Golfsenter

vi setter utrolig stor pris på tilitten og midlene vi får via Nordasfalt. disse vil gå til utvilking av senteret og golf miljøet de neste årene 

du kan lese mer om Nordasfalt via linken 

nordasfalt.no/ac/historien

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå