Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Utleie av bolig

Leilighet i Villamartin, Alicante - Spania

Leiligheten er nå nyoppusset!

Spinnville priser!
Pris per uke 4000,-

Alle som har medlemskap hos BGS eller Atlungstad GK får i tillegg 10 % rabatt.

Vi har vært så gal, at vi har investert i en fin leilighet i Spania. Nærmere bestemt i Villamartin. Ca 50 min. sørover fra Alicante flyplass.

To soverom med to enkeltsenger pluss sovesofa på stuen.

Villamartín har flere førsteklasses golfbaner; Campo de Golf Villamartín, som var vert for Mediterranean Open 1994, Los Colinas, Lo Romero, Campoamor og Campo de Golf Las Ramblas for å nevne noen få.

Trykk her for å se annonsen vår på Finn, og bestill! (åpnes i nytt vindu)

 

Om boligen

Pris er 4000,- per uke.

Høysesong: 19 feb. - 12 mai.  og 17 sept. - 17 nov.
Pris per hele uke: 4000,-

Lavsesong: 1. jan. - 18. feb. og 13. mai-16. sep. og 18. nov.-31. des.
Pris per hele uke: 4000,-

Sengetøy + 2 håndklær: 0,- per sett
Rengjøring: 700,- (obligatorisk)
Depositum: 1000,-

 

Området:

50 min. sør for Alicante finner du Villamartin. Spiller du golf er dette området perfekt.

Villamartin, Los Colinas, Las Ramblas, Campoamor og Lo Romero er noen av banene i nærområdet. Her snakker vi greener som har de fineste tepper, perfekte fairways og omgivelser som tar pusten fra deg.

Kun 8 minutter med bil til nærmeste strand. Matbutikk 600m og nærmeste restauranter og pub er 100m unna. Flere gode restauranter i La Zenia, Costa Blancas største kjøpesenter. Der finnes over 150 butikker, restauranter, bowling, kino og Casino.

Leiligheten har aircondition og to soverom med to enkeltsenger. I tillegg er det sovesofa til to personer i stuen. Alt er nytt fra 2022.

Ting å gjøre i Villamartin
Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping.

Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Selv om det kan virke som om hovedattraksjonen for turisme i Villamartín dreier seg om alt som er relatert til golfverdenen, er sannheten at mulighetene er mye mer åpne, siden beliggenheten lar deg besøke i løpet av kort tid, (5 eller 10 minutter med bil), de vakre strendene som hører til de nærliggende byene, de fleste av disse strendene kan tilby brukere en god sikkerhet og fasiliteter for hele familien og er kvalifisert med det blå flagget for sin renslighet og kvaliteten på vannet.

Villamartin
Villamartin befinner seg i Orihuela Costa på Costa Blanca sør i Alicante provinsen i Spania. Ca. 45 minutter med bil fra Alicante internasjonale flyplass.
Beliggende ca. 10 km. sør for Torrevieja sentrum, på en høyde med utsikt til Middelhavet.

Geografi & Historie
Historien til Villamartín er kort, og likevel er den full av suksesser. En ting er selvfølgelig sikker, og det er at urbaniseringen kan få brystet ut av golfbanen, ettersom berømmelsen går foran den i flere deler av Europa.

Grunnlagt i 1972, designet og bygget under tilsyn av den californiske golfbanearkitekten, Mr. Robert Dean Putmann, ble det innviet i juni samme år, og har siden den gang ønsket mange verdenskjente spillere som er tiltrukket av kompleksiteten i det grønne, som: Severiano Ballesteros, José María Olazabal, Ian Woosnan og Sam Torrance. Det har også vært vert for flere internasjonalt anerkjente mesterskap, for eksempel: Open Mediterranean Volvo European Tour of the P.G.A. i 1997, og Challenge European Tour Circuit of the P.G.A., to ganger.
Byggingen av Villamartin startet i 1972, og området har utviklet seg til en moderne landsby med villaer, rekkehus og leiligheter. God infrastruktur, butikker, restauranter og en rekke andre tilbud. Urbanisasjonen Villamartin er kjent for sin fine Plaza med restauranter, flotte palmer og annen virksomhet.

Geografien er moderat bølgende, med lave åser og slake skråninger i hele området, selv om den er noe varmere enn kystområdene, på grunn av sin innlands beliggenhet, er den mindre utsatt for virkningene av sterk vind fra havet.

Været
På grunn av sin lave høyde over havet og nærheten til kysten, er klimaet i Villamartín generelt solfylt, med mer enn 300 soldager i året, korte og milde vintre og lange somre, med en gjennomsnittlig årlig temperatur på + 20 ºC.

Strender
De nærmeste strendene befinner seg på La Zeina og Cabo Roig, og det er et mangfold av forskjellige strender å velge mellom innen kort kjøreavstand.

Fasiliteter / Shopping
Villamartín har opplevd konstant og tilsynelatende evig vekst de siste 50 årene, ettersom det som en gang var et lite innlandssamfunn, har blitt en spennende turistklav av høy kvalitet, noe som resulterte i at mange attraksjoner for familien kan glede seg over, fra golf til vannsport til go-kart.

Det er ingen tvil om at den sosiale scenen dreier seg om Plaza Villamartín, kjent ganske enkelt som "La Plaza", som er hjem til butikker, tjenester, haute cuisine-restauranter og ølhager med "Grilled Meats", som tilfredsstiller enhver mulig individuell smak. Også den viktige årlige kalenderen for live musikk som tiltrekker artister og besøkende fra hele verden, er også bemerkelsesverdig.

I området finner du Escuela International El Limonar, Villamartín, en internasjonal skole som underviser i både spansk og engelsk.

Det er lokale bussforbindelser som planlegger å koble Villamartín til byene Dehesa de Campoamor, Cabo Roig, La Zenia og Playa Flamenca, og med byene Torrevieja eller Alicante.
Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger like ved Villamartin.

Byer i nærheten
Torrevieja, Cartagena, Murcia, Alicante og Orihuela er de nærmeste byene med en viss størrelse.

Kommunikasjon
Fra Villamartin kobler du raskt inn på motorveien eller på hovedveien N-332 som tar deg sørover og nordover langs Middelhavet og Costa Blanca kysten.

Villamartín Golf Course tilbyr en rundbane på 6277 moh og par 72 og tilbyr spillere et spill av høyeste kvalitet naturlig forbedret av den frodige vegetasjonen og det omkringliggende dyrelivet. Las Ramblas Golf Club, derimot, tilbyr en 5 914 m golfbane med 18 hull, som også har en makeløs naturlig setting. Begge golfbanene har også fantastisk utsikt over Middelhavet.

Å vandre rundt er avslappende og en hyggelig overraskelse, ettersom området er hjem til et bredt utvalg av innfødt vegetasjon og dyreliv, inkludert kaniner, røde ekorn, pinnsvin, amfibier og et bredt utvalg av europeiske og afrikanske trekkfugler som finner dette området det ideelle. sted å hekke eller hvile under de årlige migrasjonene.
 

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå