Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

VTG kurs 12-13 April

I samarbeid med Salten golfklubb så setter vi i gang Veien til golfkurs. inne hos oss den 12 og 13 April. 

 

Dette vil være ett kurs som går over to dager. å når du har tatt dette så kan du spille golf ute. 

Når du tar VTG kurs så koster dette 3500,- det vil da inkludere ett år med medlemskap hos salten golfklubb å fritt spill hele 2023 sessongen. så vil du også kunne betale 3500,- neste år for ett år med fritt spill. 

Dette er en fin måte å bli kjent med golfen på og komme seg ut i naturen. 

vi håper å se deg på kurs og gjerne dra med deg en venn eller to :) 

Er du bedrifts eier å vil gi dine ansatte en mulighet til å ta kurs ? send oss en melding eller ring oss. så finner vi en pakke løsning til deg og din bedrift.

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå